Back to All Events

"Final Destination" Finissage

Sidste åbning i Værløse


Renoveringen af de nye lokaler på Gl. Kongevej skrider planmæssigt frem, her i sommervarmen. Lørdag den 16. juni holder vi Finissage for sidste gang i lokalerne på Kirke Værløsevej. Kom forbi og nyd udstillingen "Final Destination", med danske HenrietteLudvig og italienske Davide Cicolani. De er begge utroligt udtryksfulde i deres formsprog, og i deres anvendelse af forskellige teknikker og materiale valg. Det er både med vemod, og stor forventning til fremtiden, at vi lukker på Kirke Værløsevej. Det har for os været to utroligt spændende år, og en fantastisk begyndelse for galleriet og introduktionen til Outsider Art i Danmark. Kom forbi og del dagen med os. Vi byder både på lidt sødt og koldt til ganen.

Earlier Event: April 14
Finissage "It's All Right"